DE VOORDELEN VAN "DE THUISADVOCAAT"

1. VOORAF INZICHT IN DE KOSTEN ‘Ik heb al problemen genoeg, ik heb niet voor niets een advocaat nodig. Daarom is het prettig dat ik bij De Thuisadvocaat van te voren weet waar ik wat kosten betreft aan toe ben’

 Voor veel mensen zijn de kosten van advocaten allerminst duidelijk. Vaak wordt een uurtarief genoemd dat exclusief 21% btw is. Daar bovenop komen in veel gevallen nog eens kantoorkosten van 6%. De kosten kunnen dus ongemerkt zomaar véél hoger uitvallen!

De Thuisadvocaat denkt dat u niet zit te wachten op onduidelijkheid over de kosten van een advocaat. Daarom hanteert De Thuisadvocaat duidelijke prijzen: alle genoemde bedragen zijn inclusief btw en De Thuisadvocaat berekent u geen kantoorkosten.

De Thuisadvocaat maakt met u vóóraf afspraken over de kosten van juridische bijstand. 
Voor mensen die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel toevoeging genoemd) zijn de kosten in beginsel beperkt tot de hoogte van de eigen bijdrage. Zie de website van de Raad voor Rechtsbijstand voor nadere informatie.

2. BIJ U THUIS ‘Ik vind het prettig dat de advocaat naar mij toekomt. In mijn eigen omgeving voel ik me meer op mijn gemak en ik heb thuis ook alle papieren bij de hand’

De Thuisadvocaat komt bij u aan huis. U hoeft niet naar een advocatenkantoor te reizen met al uw vertrouwelijke papieren. Geen parkeerproblemen, geen parkeerkosten, geen gezoek. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving overleggen met De Thuisadvocaat. Wilt u liever niet dat De Thuisadvocaat aan huis komt? Geen probleem, dan bezoekt De Thuisadvocaat u op een andere, door u gekozen plaats. Dat kan ook het kantoor van De Thuisadvocaat zijn.